Thursday Tip: Organic Boho - TRINE'S WARDROBE
« Topshop at Bread and Butter
Floral Ganni Dress »

Thursday Tip: Organic Boho

Copenhagen/ 01/09/2016

Jeg er altid på udkig efter nye steder, hvor jeg kan få sund morgenmad og frokost når jeg er på kontoret inde i København K. Jeg kan næsten menukortene hos Palæo og 42 Raw udenad, og selvom begge steder er lækre, så bliver det lidt ensformigt 5 dage om ugen.

Nu er der så kommet en ny spiller på banen, og det er faktisk én jeg kender en del til i forvejen – fordi netop det her madkoncept har reddet mig utallige gange på både Roskilde Festival og på dette års Skanderborg Festival.

Organic Boho er navnet på det veganske og 100% økologiske koncept, der netop har åbnet første madshop I Gothersgade 5.

thursdaytip-theorganicboho

Her kan du få breakfast bowls, bl.a. chia og acai bowls, lækre juicer og smoothies, og wraps og salater. Alt hvad jeg har smagt har været helt vildt lækkert, og ikke mindst helt vildt pænt. Jeg især anbefale deres falafel salat.

Du kan læse mere om The Organic BOHO HER og husk at tjek min guide til Sund Take Away mad i København HER

(Visited 1,809 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like