My new indigo friend from Calvin Klein - TRINE'S WARDROBE
« Things I Like #62
Gaveideer til kvinder »

My new indigo friend from Calvin Klein

Sponsored/ 06/12/2016

Hvis I har læst med noget tid, så ved I måske, at blå er min yndlings farve. Jeg elsker blå og jeg har været vild med alt hvad der er blåt siden jeg var lille.

Jeg er rimelig godt stillet når det kommer til blå ting i garderoben… Favoritten er jo altid denim og jeans har jeg en del af, ligesom jeg også har en del jakker, strik og trøjer i blå. Til gengæld har jeg længe manglet en blå taske som jeg kan bruge til hverdag, og det er som om min bøn er blevet hørt i denne smukke blå sag fra Calvin Klein.

Tasken hedder Sybil Cross over, og har nogle vildt pæne detaljer – desuden er jeg ret vild det faktum med at der er brugt fake pony hair, hvilket også gør at prisen er markant billigere end man skulle tro. Jeg indviede den sammen med et helt blåt look også fra Calvin Klein.

___________________________________

If you’ve been following me for some time you might have noticed that my favourite color is blue. I love everything blue and I’ve been obsessed with the colour ever since I was a kid.

When it comes to blue and my wardrobe, I’m pretty good covered – Obviously I got a lot of denim and also a lot of blue jackets, knits, pants and tee. However, I’ve been looking for a blue everyday bag for quite some time – and now I’ve finally found the perfect one – this indigo beauty from Calvin Klein.

The bag’s called Sybil Cross Over, and I love the shape, the details and the fact that they’ve used faux pony hair. I wore it for the first time the other day paired with a completely blue look also from Calvin Klein.

Find Calvin Klein Sybil tasken HER

Get Calvin Klein’s Sybil bag HERE

(Visited 1,491 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Ida 06/12/2016 at 09:18

  Virkelig fin taske! :) Må man spørge, hvor din trøje er fra? Du er ikke den eneste, der har en utrolig stor forkærlighed for blå

  • Reply Trine 07/12/2016 at 08:17

   Hej Ida
   Tusind tak :)
   Hele outfittet er fra Calvin Klein.
   KH Trine

 • Reply Linn 06/12/2016 at 12:49

  oh god, LOVE that bag. especially the fur in navy is yum

  • Reply Trine 07/12/2016 at 08:17

   Thanks Linn
   xx Trine

 • Reply Tille 06/12/2016 at 16:14

  Hej Trine :) Jeg er mest nysgerrig på at vide hvor din smukke blå sweater og dine jeans er fra??

  • Reply Trine 07/12/2016 at 08:17

   Hej Tille
   Både jeans og strik er fra Calvin Klein
   KH Trine

  You Might Also Like