A perfect December day - TRINE'S WARDROBE
« Today I want to wear
Mig og min jul »

A perfect December day

Copenhagen/ 15/12/2016

Jeg elsker at genfinde ting i garderoben, og det gjorde jeg i går, hvor jeg pludselig opdagede den her uld blazer fra H&M. Jeg synes den er mega sej, og så er den genial fordi den er virkelig varm.

Jeg havde outfittet på i går, som var en virkelig skøn dag. Jeg havde først et par møder inde i København K, så cyklede jeg tilbage hjem og arbejdede indtil ved 16 tiden, hvor jeg mødtes med min Social Zoo familie til glögg og juleknas – inden den senere stod på min kærestes lasagne og aften hygge i sofaen. Helt perfekt december dag.
_____________________

I love to re-find items in my wardrobe, and that happened yesterday where I found this wool blazer from H&M that I haven’t been wearing for a really long time. I love the shape and the wool kept me warm all day.

The outfit is from yesterday where I had the perfect december day. First I had a couple of meetings, then I worked some hours from home before meeting up with my Social Zoo family for glögg and Christmas cakes.


| BLAZER H&M| SHIRT Baum und Pferdgarten| JEANS Mads Nørgaard |

(Visited 1,503 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Sidsel 16/12/2016 at 12:21

  Fine dig :)

  • Reply Trine 20/12/2016 at 19:02

   Tak :) Hav en dejlig jul
   KH Trine

  You Might Also Like