Undgå jule-blues - TRINE'S WARDROBE
« Things I Like #65
A look from Marrakech »

Undgå jule-blues

05/01/2017

cosyjanuary

Ja, det er selvfølgelig nemt for mig at sige, for jeg befinder mig pt i Marrakech ;), men lige om lidt er jeg tilbage i kolde Danmark igen, og så vil jeg undgå jule-blues… Kender I til dem?

Der skal i hvert fald ikke herske tvivl om, at januar og februar er nederst på min yndlings-måned-liste, men en måned er jo i bund og grund kun hvad man selv gør den til, og i år har jeg tænkt mig at få det allerbedste ud af mørke januar… For der er bestemt mange fordele ved at det er koldt og mørkt. Nedenfor kan I se 10 ting jeg har tænkt mig at lave for at gøre januar skøn.

januar-ellos

Du kan finde links til de forskellige ting HER

(Visited 1,405 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Cecilie 05/01/2017 at 19:04

    Sikke en fin og inspirerende collage! Den er printet, og hænger nu over mit skrivebord :) Rigtig god aften til dig

  • You Might Also Like