Thursday Tip: Wash your face - TRINE'S WARDROBE
« Eyes on: Statement sweatshirts
In Stockholm »

Thursday Tip: Wash your face

09/02/2017

washyourface

Jeg har helt glemt at dele et interview jeg har gjort med min nye yndlings beauty side – Wash Your Face. Bag washyourface.com er Liv Winther, der tidligere har været beauty editor på Costume og på Cover, hvor vi var kollegaer. Siden er fyldt skønhedstips, backstage reportager og interviews – bl.a. med mig. Jeg fortæller om hvordan hele Trine’s Wardrobe universet opstod – både bloggen, men ikke mindst, hvordan jeg skabte Trine’s Wardrobe Care. Desuden deler jeg også mine bedste beauty tips, og fortæller lidt om hvordan nogle rutiner har ændret sig efter jeg blev gravid. Læs interviewet HER

(Visited 1,984 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like