Thursday Tip: Gløgg i København - TRINE'S WARDROBE
« Flere tilføjelser til ønskesedlen
Thursday Tip: Lille Bakery »

Thursday Tip: Gløgg i København

07/12/2017

pictures pinterest

Jeg fik årets anden kop gløgg i går, da min kæreste og jeg besluttede os for at erstatte aftensmaden med æbleskiver og gløgg. En beslutning, der virkelig fik mig til at værdsætte voksenlivet, hvor man selv må bestemme alt :P

Jeg elsker generelt gløgg og jeg synes det er så hyggeligt at mødes om eftermiddagen til en kop gerne akkompagneret med æbleskiver. Sidste år lavede jeg en guide til mine favorit steder at drikke gløgg i København, og den synes jeg ikke I skulle snydes for i år.

Se min guide HER og rigtig god torsdag <3

(Visited 1,200 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like