Roskilde Festival spisesteder
« Thursday Tip: Stay Hydrated with BKR Water Bottle.
Mig og Min Håndbagage med Josephine Mai »

Roskilde Festival – De 10 bedste spisesteder

24/06/2016

roskilde-guide

 

Jeg er på Sicilien, og der er ikke noget sted i verdenen jeg hellere vil være. Dog er det lidt specielt, at det er første gang i virkelig mange år, at jeg går glip af fantastiske Roskilde Festival. Til gengæld ved jeg, at mange af jer skal afsted, og derfor tænkte jeg at dele min guide til de 10 mest optur spisesteder på Roskilde Festival. Den inkludere bl.a boden med de flotteste drinks, det bedste tømmermandsmad og sundere alternativer til burger og fritter.

Du kan se guiden nedenfor og du bladrer ved at trykke på pilene. God Roskilde <3

(Visited 2,577 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Hello from Sicily - TRINE'S WARDROBE 27/06/2016 at 09:09

    […] er lidt billeder fra de første 4 dage hernede. Hav en dejlig uge, og god Roskilde til dem af jer, der skal derned […]

  • You Might Also Like