Pandora - The Street Bohemian Trend - TRINE'S WARDROBE
« Mig og min søster med Sara Bro og Fredesblog
Getting a car. »

Pandora – The Street Bohemian Trend

Sponsored Post/ 10/10/2016

pandora-streetbohemian

Min stil er nok egentlig ret svær at sætte et præcist label på, i hvert fald for mig selv. Jeg elsker farver, denim, at mikse forskellige prints, minimalisme, men også dekadence. Jeg er vild med feminine ting, men jeg også en stor svaghed for maskuline former. Jeg elsker store smykker, men jeg elsker også små elegante smykker, så måske man kan kalde min stil for kontrastfyldt eller skizofren?!:)

________

I always have a hard time describing my style since I guess it’s pretty schizophrenic. I love colours, denim and mixing different prints. I Like minimalisme but also maximalism. I Love feminine stuff, but I also got a soft spot for masculine shapes. I’m a fan of big jewellery, but I also love small delicate jewellery.

Der var 10 stilarter der skulle fortolkes i forbindelse med Pandora’s store Look Of You kampagne, som jeg er ambassadør for. Jeg valgte Street Bohemian trenden – en betegnelse, der måske ikke siger så meget, men alligevel giver vildt god mening for mig. Ordene street og bohemian går nemligt lidt i to forskellige retninger – præcis som min stil.

Jeg valgte at fortolke den ved at blande prints med denim og sneakers, og så tilføjede jeg en masse efterårsfarver som den brændte gule som står vildt flot til de Pandora rose smykker jeg bar.

___________

When I did Pandora’s Look of You campaign I interpreted the trend Street Bohemian – A label that might not say a lot, but when I started doing my looks it suddenly made sense. The words street and bohemian goes in two reverse direction – just like my style.

I interpreted the trend by mixing prints with denim and sneakers, and  I added a lot of autumn colors that looks perfect paired with Pandora rose jewellery.

Min favorit fra Pandoras kollektion er stadig de smukke sløjferinge, der er noget af det fineste nogensinde, og de kommer også i en ørering-version som I kan se på et af billederne nedenfor. Jeg er også helt vild med hele fjer-serien som jeg både har på i ring og også om halsen.

_______

My favourite from Pandora’s collection is still the beautiful bow ring, and I’m also a huge fan of the feather pieces – you can see the ring and necklace above.

pandora-streetboho

Her kan I få et bedre indtryk af Pandoras sløjfe-øreringe som jeg virkelig elsker. Generet er rose som farve virkelig vokset på mig. Det fungerer perfekt alene, men er også vildt flot hvis man matcher det med sølv eller klassisk guld. Jeg har desuden fundet ud af den passer til alle farver tøj og faktisk lidt ændrer udtryk alt efter hvad man matcher den med.

Hele Pandoras The Look Of You kampagne handler netop også om, hvordan vi alle bærer smykker forskelligt, og hvor meget de ændrer udtryk alt efter hvem der har dem på, og hvilket outfit man har sat sammen med.

Læs meget mere om Pandora’s Look of You, hvor der er interviews med en række spændende kvinder, og find alle smykkerne hos Pandora HER

_______

Here’s a better look of Pandora’s bow earrings that I just love. In general, rose gold as a colour has really grown on me. It looks amazing paired with either silver or gold as well, and I’ve found out that it also change look depending on what you wear.

The purpose of Pandora’s The look of you campaign is to show how different women wear their jewellery. You can read more about The Look of You campaign HERE and find all the amazing pieces HERE

(Visited 5,748 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Sidsel 11/10/2016 at 14:01

  Den rosa guld farve er virkelig flot til dig. Tror jeg skal kigge nærmere på den næste gang jeg kommer forbi Pandora:)

  • Reply Trine 12/10/2016 at 12:14

   Tusind tak :)
   Jeg synes virkelig også det er en flot afveksling til både guld og sølv.
   KH Trine

 • Reply Pandora – The Street Bohmian trend | Fab4Mag 21/10/2016 at 11:02

  […] Full article on: trine’s Wardrobe  […]

 • Reply MOLLY 31/10/2016 at 19:05

  Hej Trine – Hvor er skjorten med blomsterne fra ? Den er så fin.

 • You Might Also Like