Obsessed with this color combo - TRINE'S WARDROBE
« Thailand med baby, sådan gjorde vi / barselsrejse
Sæsonens farver »

Obsessed with this color combo

Copenhagen/ 27/02/2018

Det er langt fra hver weekend at jeg er ude. Det er ligesom den største forandring siden Roberta kom til verden, og faktisk har jeg ikke så meget i mod det – fordi mit arbejde er fyldt med sociale arrangementer i hverdagen. Det sagt, så er der nu ikke noget jeg kan glæde mig så meget til som en god privat middag / fest, og sådan én var jeg inviteret til i lørdags, hvor min veninde Sara Rostrup fejrede sin fødselsdag.

Sara og jeg deler mange passioner – bl.a. er vi begge vilde med loppefund og farven lyserød, og jeg var derfor da heller ikke et sekund i tvivl om at farven lyserød skulle indgå i mit outfit når nu det var hende, der skulle fejres.

| denim jacket WEEKDAY | pants JULIE FAGERHOLDT HEARTMADE | shoes GESTUZ |

Saturday I went to one of my friend’s birthday. We share a lot of passions – among other stuff vintage items and the color pink. Therefore there was no doubt in my mind that I had to wear pink at her birthday. I paired it up with this mustard yellow denim jacket to make it less “girly” – I love the combination of pink and yellow.

(Visited 1,908 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Henriette Larsen 07/03/2018 at 12:51

    I think they go together very well!

  • You Might Also Like