Céline fall 2017 jewellery - TRINE'S WARDROBE
« 12 tasker til studiet eller jobbet
At have talje igen, og den perfekte slå-om kjole. »

Céline fall 2017 jewellery

Copenhagen/ 27/07/2017

Er der en ting jeg altid falder i svime over, så er det når Céline laver smykker, og særligt deres øreringe har jeg virkelig en svaghed for. Nu er de klar med deres fall kollektion, og jeg ærger mig lidt over jeg ikke snart skal til Paris, hvor de altid har det bedste udvalg. De farvede ovenfor er særligt øverst på min ønskeliste.


I love Céline, and I especially got a soft spot for their earrings. This season’s collection is beyond amazing, and I especially got an eye for the colorfull single earrings above.

Se hele kollektionen HER


You can see the full collection HERE

(Visited 980 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like