Nude nail polish
« 10 steder du skal drikke rosé det her forår.
GuidedByStyle in Paris with Gina Tricot »

3 Goodies: Nude Nail Polish

09/04/2016

3goodies-nudenails

Solbrune hænder og nude neglelak er en af de pæneste kombinationer jeg kender. Det forlængere hænderne og ser smukt og underspillet ud. I takt med at vi forhåbentlig snart får lidt mere sol på hænderne, så vender jeg altid tilbage til nude neglelak, og lige nu har jeg specielt et godt øje til de her 3. Den fra Intensae som jeg også skrev om HER (og som er den I kan se på billedet med fingre og sort baggrund) står øverst på ønskesedlen efter jeg har fundet ud af hvor gode de er.

Sunkissed hands and nude nail polish are one of my favourite combinations. The nude nail polish makes your fingers look longer and leaner, and I love that it looks kind of understated. 

| 1. GIVENCY Beige Mousseline (here) | 2. RGB ‘beach’ (here) | 3. INTENSAE ‘Ophélie (here) |

(Visited 1,234 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply 3 Goodies: Nude Ballerina Pumps - TRINE'S WARDROBE 16/04/2016 at 09:09

    […] er generelt en god ‘farve’ synes jeg. I sidste uge snakkede jeg om hvad det gør for hænderne (her) og nude er også et hit på fødderne. Det forlænger benene og ser lækkert sommerligt […]

  • You Might Also Like