3 Goodies: Christmas Party shoes - TRINE'S WARDROBE
« Today I want to wear
New Years Eve What to Wear Guide »

3 Goodies: Christmas Party shoes

Copenhagen/ 16/12/2016

Glædelig fredag! Nu er det vel egentlig den sidste store julefrokost weekend inden juleaften allerede rammer næste weekend. Shit, december er fløjet afsted. Til gengæld har jeg netop købt den sidste julegave, så det føles rart.

Jeg har her i december fundet ud af, at jeg virkelig mangler et par sorte pumps – sådan nogle med en bred ikke for høj hæl som man kan bruge til hverdag med et par strømper i til jeans, og som man også kan danse i hele natten, hvis man har dem på fx til en julefrokost.

Øverst på min ønskeliste står de HER – krydser fingre for de kommer på udsalg, og ellers kunne jeg godt finde på at slå til på dem HER
_
________________________________

Happy Friday. I can’t believe there’s almost only a week left to Christmas eve, but I just bought my last Christmas gift, and that feels great :)

During December I discovered that I really miss a pair of black pumps in my wardrobe. Pumps with a small thick heel that are perfect for everyday use with a sock and sneakers and that you can dance in all night during Christmas parties.

On the top of my wishlist is these HERE – fingers crossed they’ll get on sale, but I also really love these HERE.

3goodies

| 1. GANNI (here) | 2. MIU MIU (here) | 3. TOPSHOP (here) |

(Visited 1,092 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like