« Happy New Year
10 tegn på at du følger for mange modebloggere på instagram »
03.01.2015ME

2014 Status

Jeg har altid syntes, at der var noget vemodigt ved at tage afsked med år – mest af alt fordi det minder mig om hvor hurtigt tiden går.. Jo ældre man bliver desto mere flyver den af sted, og det kan til tider skræmme mig. Samtidig er det fantastisk at årets afslutning giver en mulighed for at starte på noget nyt. 365 blanke sider står foran en, og man kan i teorien forme sit år præcis som man vil.

travel
2014 var virkelig et godt år for mig. Måske det bedste i mit voksen liv so far. Jeg fik rejst en masse. Jeg var bl.a. på kærestetur til Paris, holdte foredrag i Canada, var på 14 dages solferie på Sardinien, var på utallige ture til Stockholm bl.a. 2 modeuger og nogle presseture, jeg blev forelsket i Amsterdam, arbejdede i Bruxelles og så var jeg til modeuge i London.At rejse er for mig virkelig at leve. Ikke nok med at jeg bliver fuld af ny energi og inspiration, så er det tit rejserne man kan tænke tilbage på og som adskiller de forskellige år fra hinanden.

travel1 travel2 travel3 travel4 Processed with VSCOcam with f2 presettravel5

Det sagt er hverdagen jo selvfølgelig vigtigst for den fylder mest og 2014 var året, hvor jeg efter et meget hektisk 2013 på arbejdsfronten prioriterede hverdagen. Jeg sagde mit fuldtidsjob op hos Cover, og fra 1 april blev jeg helt selvstændig med eget kontor… Ret nervepirrende, men det viste sig at være blandt de bedste beslutninger jeg har gjort… Jeg fik mere tid til mine venner, kæreste, familien, bloggen, Trine’s Wardrobe Care og ikke mindst til mig selv.

Den ekstra tid brugte jeg bl.a. på at starte med at træne igen efter mange års pause. Jeg hookede up med verdens sejeste træner Sara, og i løbet af et par måneder fik hun mig i god form igen. Noget der har betydet meget for sidste halvdel af mit 2014.. Givet meget energi, gode oplevelser og glæde.. og selvføgelig en masse sved, blod og tårer. Læs mere om #TheSquatButtChallenge HER og om resultaterne HER

training
training1

I sommer lancerede jeg endelig mine 8 nye hudprodukter.  Jeg holdt en reception for pressen, hvor der heldigvis dukkede en masse søde mennesker op. Produkterne har nu været i alle Matas butikker i et halvt år og fra starten af det her år vil man også kunne få dem i Sephora. Læs mere om Trine’s Wardrobe Care HER
2014 var også et år der bød på masser af stylist og model opgaver. Jeg er nu i stald hos Unique Creatives og skal forhåbentlig style endnu mere i 2015.

twcare styling

I september var jeg så heldig at vinde prisen som Danmarks bedste kvindelige modeblogger til Zalando Awards. Jeg blev så glad, og havde den bedste aften. Læs mere om den HER.
I slutningen af året underskrev jeg en kontrakt på et spændende samarbejde der skal søsættes i 2015. Og inden for de næste par måneder lancerer jeg 3 nye hårprodukter og tager på en lille foredragstur – mere om det senere.

Processed with VSCOcam with a9 preset

Sidst men ikke mindst har 2014  virkelig været præget af at min kæreste og jeg har købt lejlighed. Efter at have kigget længe fandt vi endelig vores drømmehjem og fik 1. maj nøglerne. Hele sommeren og det meste af efteråret er gået med at renovere herligheden, fjerne tapet, male, nyt badeværelse, nyt køkken, men det har været det hele værd, og jeg glæder mig så meget til at bruge en masse timer her i 2015 og mange år fremover.

Tusind tak fordi I følger med, og rigtig godt nytår alle sammen <3

ENGLISH RECAP:
The beginning of a new year always makes me reflect about the past year. 2014 was an amazing year for me, probably the best year in my adult life. I went on loads of vacations and work trips and visited among other countries Canada, Italy, Holland, Belgium, Sweden, England and France. 2014 was also the year where I quit my full time job at Cover magazine, and instead I started up as self employed. I launched Trine’s Wardrobe Skin Care, did a lot of freelance styling and model jobs, and bought my own apartment. I can’t wait to start 2015 and I hope you’ll keep following me. Happy new year <3

(Visited 483 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

9 Comments

  • Reply Rena 03.01.2015 at 11:36

    How wonderful you had such an amazing year! But you deserve this for sure <3 Fortunately I was also happy with my last year :)
    xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  • Reply Simone 03.01.2015 at 12:36

    Du er den bedste Trine! Godt nytår…

  • Reply Liz 03.01.2015 at 14:27

    looks like such a fun year

    Giveaway on my blog!

    http://hashtagliz.com

  • Reply Sarah 03.01.2015 at 14:42

    Sikke et dejligt indlæg
    Rigtig godt nytår Trine :)

  • Reply Mads Axelsen 03.01.2015 at 15:06

    elsker dig Trine. Tak for i år.
    Kys

  • Reply Jeanne 03.01.2015 at 16:50

    Very cool outfits Miss! Well done!
    ♥♥♥
    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.com

  • Reply E 03.01.2015 at 17:23

    Hvor er billede nr. 2 taget?:-)

  • Reply Elisabeth 13.01.2015 at 19:46

    You are the most beautiful girl I know. I love your style! Keep on going.

  • Reply Jo 17.01.2015 at 14:59

    amazing photos and style, lovely

    Kiss kiss.*Jo
    http://joandcompanystyle.blogspot.com/

  • You Might Also Like